Sökresultat för

Elin Olofsson

Elin Olofsson profiler | Facebook
Från: https://sv-se.facebook.com/public/Elin-Olofsson Visa profiler för personer som heter Elin Olofsson. Gå med i Facebook för att komma i kontakt med Elin Olofsson och andra som du känner. Facebook ger...

Elin Olofsson 11 juli kl 13:00 - Sommar & Vinter i P1 ...
Från: https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1077282?programid=2071 FÖRFATTARE, Författare, 38 år. Född och bosatt i Offerdal i Jämtland. Debuterar som Sommarvärd.

Recension: Gånglåt - Elin Olofsson | SvD
Från: https://www.svd.se/njutbart-om-familjerelationer-som-svider-och-varker "Gånglåt" är Elin Olofssons tredje roman, och också tredje gången hon är tillbaka i den lilla byn, som är en ordlek med hennes eget Offerdal några mil nordväst om Östersund.

Elin Olofsson - Wahlström & Widstrand
Från: https://www.wwd.se/forfattare/o/elin-olofsson Elin Olofsson, född 1979, bor i Östersund och Offerdal i Jämtland. Hon debuterade 2013 med romanen Då tänker jag på Sigrid och året därpå kom Till flickorna i sjön, för vilken hon bland annat nominerades till Studieförbundet Vuxenskolans författarpris.

Kontakt - ELIN OLOFSSON
Från: http://www.elinolofsson.com/contact ”När högspänningsledningen mellan systrarna brister, jag kan inte avslöja hur, rämnar alla relationer. (…) Det som är Elin Olofssons starka sida …

ELIN OLOFSSON – författare
Från: http://www.elinolofsson.com ELIN OLOFSSON. debuterade 2013 med romanen Då tänker jag på Sigrid och året därpå kom Till flickorna i sjön. För det hyllade släktdramat Gånglåt tilldelades hon Länstidningens kulturpris 2016.

Elin Olofsson – Wikipedia
Från: https://sv.wikipedia.org/wiki/Elin_Olofsson Elin Marie Olofsson, född 17 augusti 1979, [1] är en svensk författare och journalist. [2] Olofsson är verksam som journalist och medieutvecklare i Östersund, och är krönikör på Östersunds-Posten samt programledare i P4 Jämtland. [2]

Krokas - Elin Olofsson - böcker (9789146234029) | …
Från: https://www.adlibris.com/se/bok/krokas-9789146234029 Oväntad vänskap i efterkrigstid. I september 1949 kommer den unga tyska kvinnan Uli Hartmann till Krokoms tågstation. På sig har hon en kappa som hon stulit av sin tidigare arbetsgivare Fru Cederstam och med sig har hon en bunt brev. Alla breven är skrivna av en Elsa Pettersson, som enligt adressen ska finnas någonstans i Krokom.

Elin Olofsson | Till flickorna i sjön | Recension ...
Från: https://www.aftonbladet.se/kultur/bokrecensioner/article19398704.ab 2014-08-21 · Hur blir man en annan, gladare, livsdugligare, mer älskansvärd? Hur glömmer man de gamla såren och går vidare, som det heter? Det är inte direkt ovanliga frågor som Elin Olofssons andra roman Till flickorna i sjön söker svar på.

Elin Olofsson - Böcker | Bokus bokhandel
Från: https://www.bokus.com/cgi-bin/product_search.cgi?authors=Elin Olofsson Livet och kärleken i ett Sverige långt från storstadens puls. Efter framgångarna med Då tänker jag på Sigrid och Till flickorna i sjön är Elin Olofsson tillbaka med en skildring av livet och kärleken i ett Sverige långt från storstadens puls.

Letar du efter: Elin Olofsson fokuserar på de starka kvinnornaKrokas av Elin OlofssonElin Olofsson 11 juli kl 13:00Elin Olofsson om KrokasFörfattarmöte med Elin OlofssonElin Olofsson nya romanElin Olofsson Bredbyn 141Elin Olofsson Instagram photosOm elin+olofssonDagens sommarvärd Elin Olofsson  

Home About Privacy Policy Terms of Use Help

© 2018 Iemagine Alla rättigheter förbehållna. Elin Olofsson alla resultat är från webbplatsen, inte platsen inte representera de åsikter.